+38 050 162 95 64
» » Коли прокат автомобілів приходить на виручку

Коли прокат автомобілів приходить на виручку

Чи може авто прокат замінити власне авто ? Ви скажете «ні» , адже очевидно , що власний автомобіль завжди знаходиться під рукою і в будь-який момент готовий послужити на ваше благо. Але іноді в житті виникають такі ситуації , коли скористатися прокатним автомобілем таки необхідно або більш логічно .

Купівля особистої машини - захід витратна. Крім повної вартості автомобіля , водію потрібно бути готовим і до інших витрат . Заміна масла , необхідність перевзувати гуму , ремонт підвіски або гальмівної системи - все це коштує грошей. І це далеко не повний список. Чим старше транспортний засіб , тим більший догляд потрібен за ним , і тим більше фінансів і часу вам буде потрібно вкладати в машину.

Якщо ви - ділова людина , ритм життя якого просто неможливий без використання особистого транспорту , то це одна ситуація. Але якщо машина здебільшого стоїть на стоянці і потрібна тільки для нечастих вилазок на дачу або поїздок у вихідний за продуктами , то варто подумати про доцільність орендувати автомобіль для таких потреб. Вам не потрібно буде думати про витрати на утримання автомобіля , тільки оплатіть дні, коли ви користуєтеся ім.

Або, припустимо , ваш автомобіль зламався або потрапив у невелику аварію. У такому випадку вам не обійтися без постановки залізного друга на ремонт , нехай і недовгий за термінами. Але пересідати на громадський транспорт зовсім не хочеться , так як звичка пересуватися , керуючись своїми водійськими навичками , сильніше бажання знайомитися з маршрутами автобусів і тиснявою в годину пік. Орендований автомобіль позбавить вас від необхідності змінювати звичний ритм життя на час лагодження власного .

Інша ситуація - продаж особистого автомобіля і покупка нового. Не завжди виходить продати машину , тут же купивши собі іншу. Та й поспішати з вибором нового засобу пересування не варто. Краще витратити більше часу , але роздобути надійного друга на довгі роки вперед , ніж поспішити і придбати машину з прихованими дефектами або іншими вадами. На час пошуків просто візьміть автомобіль напрокат.

 

Послуга оренди автомобіля незамінна в закордонному відрядженні або туристичній поїздці . Взявши машину напрокат і прихопивши з собою карту незнайомого місця, ви будете позбавлені від болісних спроб пояснюватися чужою мовою , з'ясовуючи дорогу в той чи інший пункт призначення.

Our cars